dit wil je liever niet meemaken…

Geen categorie

Hallo allemaal, vandaag heb ik voor jullie de 10 meest falende situaties opgeschreven, veel plezier met het lezen.

 

1. zeggen dat je huiswerk af is, en dat je moeder/vader toch nog even in je agenda gaat kijken en vervolgens ziet wat er allemaal nog gedaan moet worden…

2. zeggen tegen iemand dat je vandaag huiswerk gaat maken en niet kan afspreken, en dat die gene je die dag nog spot bij de ijssalon met een groot ijsje terwijl je niks doet en geniet van je ijsje….

3. er uit worden gestuurd op school en dat je moet wachten op  gang en dat daar toevallig die persoon staat die altijd zulke leuke verhalen weet te vertellen (dus niet)

4. je fietst rustig door de stad en je tas valt van je fiets, je probeert je fiets vast te houden en ondertussen je tas op te rapen. Na wat moeite heb je eindelijk je tas vast en ja hoor daar valt je fiets om! en natuurlijk zijn er altijd mensen bij die medelijdend naar je kijken.

5. in de klas de hik krijgen. valt verder niet veel over te vertellen want dat is gewoon verschrikkelijk!

6. op je vrije dag loop je over straat het is een mooie dag en je ziet er goed uit, je loopt master over straat, maar daar staat een groep populaire kinderen van je school…je loopt voorbij en natuurlijk struikel je daar!

7. lekker op de laptop of computer op je vrije middag is altijd fijn! tot dat je op een site klikt en opeens zit je op de meest falende sites! op dat moment valt je laptop of computer uit…de volgende dag dat je je laptop of computer aan zet zit je op die site! wedden dat dan net je vriendinnen of je moeder naast je staan….

8. je staat bij de kassa met ongelofelijk veel kleren , je wilt afrekenen en je pasje doet het niet meer….jij schaamt je bent teleurgesteld en verbaast, de cassiere kijkt natuurlijk heel chaggie.

9. je verteld een heel verhaal tegen iemand op straat, als je klaar bent met je verhaal blijkt dat die gene allang niet meer bij je loopt…iedereen heeft gezien hoe jij tegen niemand praten!

10. je loopt in je onesie op zaterdag ochtend door het huis met ontploft haar, en dan belt dat ene perfecte jongen of meisje waar jij je hele leven al jaloers op bent wegens dat perfecte haar enzv. en jij moet natuurlijk open doen…reputatie naar de maan! ( onesies zijn btw super stoer! )

Advertenties

Een gedachte over “dit wil je liever niet meemaken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s